Drömmen om ett hus på landet!

Vi är knappast ensamma om att ha drömt länge och väl om ett hus på landet och allt vad det för med sig, utan det är en vanlig dröm som vi delar med många. Det är ju en alldeles särskild känsla att ha ett eget litet hus på landet långt borta från städernas ljud och hets, så att det är många som vill ut på landet är inte konstigt!

Efter att man har varit ihop med sin partner ett par år så är det ofta på det viset att nya saker som man inte tänkt på tidigare, så som eventuella barn, lite lugn och ro och mycket ”mystid” hemma tillsammans plötsligt blir intressant.

Även om man är ganska ung så blir det trevligt att spendera tid hemma ihop med sin partner och allt stim och stoj man är van vid från nattklubbar och andra uteställen förlorar sin charm.

Att göra någonting tillsammans som att köpa ett hus eller en lägenhet betyder också mycket för relationen då det gör att man känner att man gör någonting viktigt tillsammans och att man investerar i sin gemensamma framtid.

Kolla liksom bara in dessa 5 underbara hus! (från lantliv.com)

Att ge sig på ett renoveringsobjekt

Inte sällan slutar det med att man väljer att köpa ett renoveringsobjekt. Detta har många olika anledningar, det kan handla om ekonomisk situation eller så kan det handla om att man vill ha ett hus i gammal stil, eller så är det så att det område där man vill bo inte har nybyggda hus till salu.

För oss var det ett självklart val med ett renoveringsobjekt då vi båda älskar gamla hus och inte alls tycker om modern stil. Vi vågade oss också på att välja denna typ av projekt eftersom vi varit ett par under många år och kände att vi kunde klara av de påfrestningar som det skulle innebära att börja renovera.

… och sen en bebis på det!

Ja, vi gjorde precis som alla andra gör. Var ihop ett bra tag innan vi köpte ett hus på landet och sedan bestämde vi oss för att skaffa barn. Ett vinnande koncept, skulle jag vilja säga! Det finns helt enkelt en anledning till varför alla beter sig på samma sätt. Det är en perfekt lösning om man vill leva tillsammans med någon och skaffa barn tillsammans.

Råder jag då er alla att göra detsamma? Ja, det gör jag faktiskt! Jag älskar min lilla familj bestående av tre personer i ett gammalt mysigt hus på landet, så enligt mig är det bara att tuta och köra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.